Amstra Belastingadviseurs

Welkom!

Wilt u de administratie overdragen?
Heeft u belastingadviezen nodig?
U bent dan hier op het goede adres!

Contact

U kunt contact met ons opnemen via het e-mailadres infoAPESTAARTJEvofamstra.nl - waarbij het woord 'apestaartje' vervangen dient te worden door '@' (vanwege SPAM maatregelen).
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 070-3271377.

Mail of bel ons gerust voor een geheel vrijblijvende offerte of verdere informatie.Amstra Belastingadviseurs
Routebeschrijving naar Amstra Belastingadviseurs

Amstra Belastingadviseurs is gevestigd op de Oude Middenweg 84 te Leidschenveen (gemeente Den Haag). Het pand - aangesloten op de privéwoning - is gelegen nabij de afrit van de A4 en de Sijtwendetunnel (N14).
Hieronder vind u enkele mogelijke routebeschrijvingen naar ons kantoor.

Routebeschrijving vanuit Amsterdam / Leiden (A4):
Als u reist via Amsterdam / Leiden (A4), volg dan de volgende aanwijzingen. Als u van de snelweg komt, rijd dan direct rechtsaf richting Leidschenveen. Rijd vervolgens bij het stoplicht linksaf (het tankstation is dan aan uw rechterhand). U belandt nu op de Oude Middenweg. Deze rijdt u uit totdat u aan uw linkerhand een autodealer/garage ziet. Neem dan direct het kruispunt rechts (derde kruispunt). Het pand op de hoek is ons kantoor, op nummer 84.


Routebeschrijving vanuit Rotterdam / Delft (A4):
Als u reist via Rotterdam / Delft (A4), volg dan de volgende aanwijzingen. Als u van de snelweg komt, rijd dan direct linksaf richting Leidschenveen. Rijd vervolgens bij het stoplicht linksaf (het tankstation is dan aan uw rechterhand). U belandt nu op de Oude Middenweg. Deze rijdt u uit totdat u aan uw linkerhand een autodealer/garage ziet. Neem dan direct het kruispunt rechts (derde kruispunt). Het pand op de hoek is ons kantoor, op nummer 84.


Routebeschrijving uit de richting van Den Haag / Wassenaar:
Als u reist via de Sijtwendetunnel (N14), volg dan de volgende aanwijzingen. Als u uit de tunnel komt, rijd dan rechtdoor tot u linksaf kunt richting Leidschenveen (derde kruispunt). U belandt nu op de Oude Middenweg. Deze rijdt u uit totdat u aan uw linkerhand een autodealer/garage ziet. Neem dan direct het kruispunt rechts (derde kruispunt). Het pand op de hoek is ons kantoor, op nummer 84.